De belangrijkste voordelen van Led-verlichting in het algemeen en specifiek LED TL-Buizen:

35.000 – 50.000 branduren

Waar een normale tl-buis maximaal 10.000 uur meegaat hebben onze LED tl-buizen een brandtijd van 35.000 uur tot 50.000 uur. Dit scheelt dus enorm in onderhoudskosten, want ze hoeven pas na gemiddeld 10 jaar vervangen te worden en zijn in de meeste gevallen al binnen anderhalf jaar terugverdiend!

Een energiebesparing van 60%

Een normale tl-buis zet het grootste gedeelte van de energie om in warmte. Bij een LED tl-buis wordt de meeste energie omgezet in licht, wat zorgt voor een grote energiebesparing.

Voorbeeld: Een normale tl-buis van 150cm verbruikt 58Watt, terwijl een LED tl-buis maar 22Watt verbruikt.

Direct en constant licht

Wanneer je een conventionele tl-buis aanzet gaat hij eerst knipperen alvorens te gaan branden. Als hij dan brandt blijft hij flikkeren, wat een zeer onrustige lichtverspreiding veroorzaakt waardoor je ogen onbewust snel moe worden.

Een LED tl-buis gaat in een fractie van een seconde branden en zorgt vervolgens voor een direct en constant licht. Hierdoor ontstaat een zeer rustgevende lichtverspreiding, wat de LED verlichting gezonder maakt voor mens en dier.

De LED tl-buizen zijn hierdoor dus uitermate geschikt voor scholen, kantoorpanden, magazijnen, fabriekshallen en stallen.

Montage in bestaande armaturen/tl-bakken

Montage van de LED tl-buizen kan altijd in de bestaande behuizing van uw huidige tl-buizen. Hierdoor zijn de montagekosten laag en hoeven er geen grote verbouwingen in uw plafond plaats te vinden. Met enige technische kennis is het daardoor in veel gevallen zelfs mogelijk om zelf de ombouw te realiseren.

Belastingvoordeel (EIA)

Met de ‘EnergieInvesteringsAftrek’ kunt u een percentage van de investeringskosten extra aftrekken van de fiscale winst. Het directe financiële voordeel is afhankelijk van het belastingpercentage; het bedraagt ongeveer 10% van de goedgekeurde investeringskosten. De EIA kunt u toepassen naast de ‘gewone’ investeringsaftrek.
http://www.agentschapnl.nl/programmas-regelingen/energie-investeringsaftrek-eia